Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Data blokkeren

Data blokkeren

Eilie Telecom Mobiel Zakelijk

Automatische bundel blokkade

Veel bedrijven zijn opzoek naar een mogelijkheid om data blokkeren in te voeren op hun bestaande abonnementen.

Voor bedrijven is het een doorn in het oog dat de databundel die ze voor hun medewerkers afsluiten vaak worden overschreden. Dit gebeurd in de meeste gevallen niet door het zakelijk gebruik.

De meest voor komende reden zijn:

  1. Streamen, tv kijken of radio luisteren via de mobile device
  2. Dat een app. een eigen leven gaat lijden op de device en daardoor, zonder dat de gebruiker het merkt veel data gaat genereren. Het toestel wordt meestal erg warm als dit plaats vindt.
  3. De device probeert contact te maken met een eigen server en dat lukt niet. Door dat hij geen contact kan maken blijft het toestel het proberen. Wat weer veel data kost.

Deze extra data kosten boven de bundel  zijn zeer interessant voor de providers. Daar je altijd boven je bundel kunt gaan. Je mag dan soms wel een waarschuwing krijgen  je bijna door je bundel heen bent. Maar heb je als gebruiker altijd door wat er speelt of door wat het betekend. Terwijl je druk met andere werkzaamheden bezig bent.

Wij kunnen op aanvraag een datablokkade laten aanbrengen op een nationale databundel. Het data verbruik wordt dan gestopt bij  blokken bij maximaal gebruik. Dit betekend dat u als eigenaar niet voor verrassingen komt te staan als u de factuur ontvangt.

De datablokkade heeft niets met gebruik via wifi te maken. Dit blijft gewoon werken.

Wilt u dat uw collega wel weer data kan gaan gebruiken.  Dit kunnen we  voor u regelen, door de datablokkade op te heffen. Mail info@eilie.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem contact met ons op;

bel 050-3672901 of stuur een bericht en binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op