Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Eilie introduceert zakelijk bellen via Google Chrome

Recent hebben we bellen via Google Chrome geïntroduceerd. Met deze oplossing kunt u uw zakelijke telefonie flexibel organiseren via de webbrowser op de laptop of computer. Met deze unieke oplossing heeft u geen vaste telefoon meer nodig; een device, internet en een headset volstaan. U kunt uw reguliere telefoonnummers blijven gebruiken, ook als er vanuit het buitenland gebeld wordt.

“Wil je als bedrijf succesvol zijn dan moet je ook per telefoon uitstekend bereikbaar zijn, klanten mogen dit verwachten. Met onze telefonie-oplossing via de webbrowser Google Chrome wordt de bereikbaarheid vergroot. Maar dat niet alleen: men gaat ook flexibeler werken, een laptop functioneert als compleet kantoor. Inmiddels hebben we de eerste klanten reeds voorzien van deze oplossing”, geeft Iebele Otten van Eilie aan.

bellen-via-webbrowser-Google-Chrome

Digitale telefooncentrale met PBX functionaliteiten

Lextone Legal Services uit Naarden is een van de bedrijven die al gebruik maakt van browserbellen van Eilie. Directeur Martijn van Gastel: “Intern is onze gehele bedrijfsvoering op Google ingericht, alleen bellen via Chrome ontbrak nog. Met deze oplossing levert Eilie ons als het ware een digitale telefooncentrale die werkt via de webbrowser Chrome. Daarnaast kunnen we ook gebruikmaken van PBX functionaliteiten als voicemail, groepen en doorverbinden. Ook behouden we onze huidige telefoonnummers en dat is fijn. Doordat onze telefonie nu via de webbrowser verloopt zijn we met onze Chromebooks nog beter bereikbaar. Wij zijn blij met deze flexibele oplossing!”

Wilt u ook zakelijk bellen via Google Chrome? Neem nu contact met ons op!