Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Eilie Zakelijk 4G

Snel internet voor bedrijven. Via 4G op elke locatie, ook in buitengebieden.

Een stabiele en snelle internetverbinding is onmisbaar voor elk bedrijf. Helaas is het soms lastig om dat voor elkaar te krijgen, zeker op een bedrijventerrein of buitengebied waar glasvezel of (coax)kabel geen optie is.

Met Eilie Zakelijk 4G heeft u de perfecte oplossing gevonden. Zakelijk 4G is een razendsnelle mobiele internetverbinding waarmee u snelheden haalt tot 150/50Mbit, zonder dat u de hoofdprijs betaalt.

Wat is Eilie Zakelijk 4G?

Zakelijk 4G van Eilie is een internetverbinding die gebruikmaakt van het netwerk van 4G-zendmasten. Via een kleine ontvanger op uw bedrijfspand bent u op die manier verbonden met het zakelijke glasvezelnetwerk. U hoeft dus niet te investeren in de aanleg van kabels, wat u een hoop kosten en gedoe bespaart.

Via het meegeleverde 4G+-modem wordt het mobiele signaal vertaald naar een traditioneel internetsignaal. Via uw router of firewall verbindt u dit signaal met uw interne netwerk. Uw ICT-medewerkers of ICT-partner houdt op deze manier volledige controle over de beveiliging van uw netwerk. In tegenstelling tot veel andere mobiele oplossingen, krijgt u ook een vast IP-adres. Dit is vaak noodzakelijk voor het gebruik van allerlei zakelijke diensten.

Maak nu een afspraak voor een offerte op maat

Een paar voordelen van Eilie Zakelijk 4G op een rijtje

Wat kost Eilie Zakelijk 4G?

Afhankelijk van uw wensen betaalt u voor Zakelijk 4G van Eilie tussen de € 80,- en € 300,- per maand. De eenmalige opstartkosten liggen tussen de € 600,- en € 850,-. Hiervoor komen we vooraf bij u een meting doen, en installeren we alles. De volledige installatie duurt vaak niet meer dan 4 uur, dus u kunt al snel aan de slag.

Benieuwd welke oplossing het beste bij u past? Neem dan contact met ons op, we komen graag bij u langs!

Hoe snel is Eilie Zakelijk 4G?

Ons product maakt gebruik van het 4G-netwerk, in combinatie met het zakelijk glasvezelnetwerk. De snelheid van uw verbinding is afhankelijk van de afstand tot de zendmasten, de signaalsterkte en de capaciteit van de zendmasten. Op dit moment is de maximale downloadsnelheid 150Mbit/s, en de maximale uploadsnelheid 50Mbit/s. De gemiddelde snelheid ligt op 80/10Mbit/s, en we zien regelmatig 120/25Mbit/s. In de komende jaren zal de snelheid verder oplopen naar maximaal 1000/250Mbit/s.

Eilie Zakelijk 4G voor uw bedrijf?

Wilt u ook razendsnel en veilig zakelijk internet, maar is glasvezel of kabel geen optie? Dan is Zakelijk 4G van Eilie de oplossing voor u. Snel geleverd, snel geïnstalleerd en voor een vast bedrag per maand. Neem nu contact met ons op, dan beantwoorden we al uw vragen!

Maak nu een vrijblijvende afspraak of bel ons op 050 – 367 29 01.