Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Einde ISDN/PSTN in zicht

KPN stopt per 1 september 2019 met ISDN en PSTN diensten

We zijn geneigd zaken voor ons uit te schuiven, zeker als het uitfaseren van ISDN en PSTN nog zo ver in de toekomst lijkt te liggen. Echter worden deze lijnen door bedrijven nog veelvuldig gebruikt, voor telefonieverkeer, maar ook voor faxmachines, liften, pinapparatuur en alarmsystemen. Daarom is het juist nu van belang een inventarisatie te maken of u deze lijnen gebruikt en waarvoor zodat u over goede alternatieven kunt nadenken. De continuïteit van uw bedrijfsprocessen kan immers in gevaar komen als u te laat start met de overzettingsprocedure.

VoIP, bellen via internet, is de nieuwe digitale oplossing. Steeds meer bedrijven stappen over op VoIP, omdat het flexibel is en vele malen goedkoper dan ISDN en PSTN.
Is uw telefooncentrale aan vervanging toe, dan kunt u overwegen om over te stappen naar een Bellen en Internet in één oplossing van Eilie. Zo hebben we het Eilie Retail- en Ondernemerspakket. Een pakket waarbij Eilie de internetverbinding en telefonie levert.

Eilie Retail pakket (PDF)

Eilie Ondernemerspakket (PDF)

Heeft u al een internetverbinding en/of een bedrijfscentrale en u bent tevreden over de snelheid en kwaliteit. Maakt u zich dan geen zorgen, ook dan kunt u profiteren van de voordelen van VoIP door gebruik te maken van een SIP-trunk van Eilie Telecom. Inkomende gesprekken worden rechtstreeks afgeleverd via een internetverbinding op het externe IP-adres van uw bestaande bedrijfscentrale. Uw leverancier kan u vertellen of uw bestaande centrale IP geschikt is.

Eilie Telecom is uw Digital Communication Experts, voor iedere situatie een passende oplossing. Wat zijn voordelen van VoIP ten opzichte van ISDN en PSTN:

 
Wij van Eilie komen graag met u in gesprek om te kijken wat Eilie voor u kan betekenen. Bel ons op 050-367 29 01 of mail ons via info@eilie.nl en krijg gratis advies op maat.