Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Glasvezel

Glasvezel

De voordelen van Eilie glasvezel op een rijtje: 

Mogelijkheden glasvezel  

Met Glasvezel denkt u aan de toekomst, een vooruitstrevende manier van het gebruikmaken van internet waardoor u jarenlang voorzien bent. Eilie Glasvezel is ten opzichte van ADSL meer dan 10 keer zo snel en daarnaast minder storingsgevoelig.   

Het netwerk heeft steeds meer te verwerken door het toenemende gebruik van applicaties. Eilie Glasvezel maakt het mogelijk alles te combineren; bellen via internet, pin transacties verwerken, VPN connecties leggen en camerabeelden live sturen. 

Daarnaast kunt u uw telefooncentrale aansluiten op Eilie Glasvezel. 

Glasvezel is de drager van de toekomst. Met Eilie Glasvezel haalt u een infrastructuur in huis waar u jaren mee vooruit kunt. Investeren in een nieuwe verbinding is niet nodig. Glasvezel is leverbaar in snelheden tot 100 Megabyte per seconden; ruim 10x zo snel als ADSL. Genoeg redenen om nu over te stappen en te profiteren van uw vaste verbinding. 

Uitgebreid dienstenaanbod

Bellen, pinnen, Alarmtransmissie en meer

Met Eilie Glasvezel kunt u razendsnel internetten en online applicaties raadplegen, maar er is meer. Zo kunt u al uw pintransacties, telefoonverkeer en alarmtransmissies via uw glasvezel verbinding laten verlopen.

Pinnen

U kunt pin terminals moeiteloos aansluiten op de glasvezelverbinding. Het aantal transacties is ongelimiteerd en er zijn geen maandelijkse kosten per transactie aan verbonden.

Alarmtransmissie

Uw alarmsysteem kunt u aansluiten op uw glasvezel verbinding. Via directe koppelingen met de Particuliere Alarmcentrales in Nederland wordt uw alarm probleemloos opgevolgd. Hiervoor heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig.

Online backup

Met Eilie online backup worden al uw PC of servergegevens veilig, betrouwbaar en gemakkelijk voor u bewaard in één van de beveiligde datacenters van Eilie. Geen gedoe meer met het wisselen van tapes.

Vestigingen en medewerkers koppelen

Ieder type verbinding (DSL of glas) kunnen wij probleemloos aansluiten op uw glasvezel verbinding. Hierdoor ontstaat één groot netwerk met alle voordelen van dien. Het maakt niet uit of u meerdere vestigingen aansluit of meerdere medewerkers. Betrouwbaarheid en veiligheid is gegarandeerd. Het koppelen van locaties wordt ook wel VPN (=Virtual Private Network) genoemd.

Bellen

Op een Eilie Glasvezelverbinding kunt u uw huidige telefooncentrale aansluiten. U bespaart dan direct op de verbruikskosten. Ook kunt u kiezen voor een volledige VOIP oplossing. Eilie biedt professionele en betaalbare telefonie oplossingen die geschikt zijn voor ieder type organisatie van iedere grootte.

Specificaties glasvezelverbinding  

Glasvezelverbinding

Standaard levert Eilie een glasvezelverbinding die tot 1Gbps (1000Mbps) gebruikt kan worden. Op de glasvezelverbinding levert Eilie diverse bandbreedtes. Door deze techniek kunt u bij Eilie op één verbinding meerdere bandbreedtes bestellen. Bijvoorbeeld 10Mb voor internetgebruik, 4MB voor VPN en 2MB voor VOIP.

Doordat de bandbreedtes van elkaar zijn gescheiden (als een snelweg met doorgetrokken streep), is de bandbreedte ten alle tijde volledig beschikbaar.

Bandbreedtes

Eilie levert na genoeg alle beschibare bandbreedtes:

IP adressen

Standaard levert Eilie Glasvezeldienst 4 IP adressen. Indien gewenst kan dit worden verhoogd tot 64 IP adressen. Meerdere IP adressen zijn in overleg leverbaar.

 Service

Glasvezel heeft standaard een Gold SLA. Dit betekent altijd online en storingen 24×7 kunnen melden.

Levering    

Stap 1: Aanvragen glasvezel

Via onze website of uw accountmanager kunt u een offerte aanvragen. Wanneer deze offerte akkoord is kunt u deze ondertekenen.

Stap 2: Planning

In de meeste gevallen moet er worden gegraven voor het aansluiten van een Eilie Glasvezelverbinding. Eilie werkt met diverse aannemers om dit professioneel en zonder zorgen uit te voeren. Wij streven ernaar om u binnen vier weken te informeren over de planleverdatum.

Stap 3: Planleverdatum

Onze aannemer zal met de gemeente en andere overheidsinstanties de juiste vergunningen aanvragen. In de meeste gevallen levert dit traject geen problemen op. Toch kan het gebeuren dat de planleverdatum niet wordt behaald. 

Stap 4: Fysieke werkzaamheden / schouwing

De aannemer maakt met u een afspraak voor het plaatsen van de NTU (Network Termination Unit, het apparaat waarop de glasvezelverbinding is aangesloten). Daarnaast zal de aannemer beginnen met de graafwerkzaamheden voor het plaatsen van buizen en het blazen van de glasvezelbekabeling.

Stap 5: Plaatsen NTU

De NTU (het bekende blauwe kastje) wordt geplaatst en de verbinding wordt getest. Wanneer de verbinding functioneert volgens de specificaties, wordt deze bevestigd en definitief opgeleverd.

Stap 6: Verbinding opgeleverd

De glasvezelverbinding staat tot uw beschikking.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van uw locatie. Via onze postcodecheck kunt u de tarieven bekijken voor uw locatie.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op contactpagina