Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Goedkoop zakelijk WhatsAppen met Eilie!

Zakelijk-WhatsAppen-met-Eilie-Groningen

U wilt ook zakelijk gaan communiceren via WhatsApp? Tegen een gunstig tarief? Dan is dit uw kans! Met een kleine 10 miljoen gebruikers in Nederland behoeft WhatsApp natuurlijk geen verdere introductie meer. WhatsApp is razend populair. Ook bedrijven ontdekken het gemak en de communicatiekracht van WhatsApp. Steeds vaker wordt WhatsApp ingezet voor klantcontact. Realtime met uw prospects en klanten appen: dat is digitale communicatie anno 2016. Wij kunnen dit voor u leveren. Uiteraard tegen een zeer gunstig tarief.


jarno-duursma-zakelijk-whatsappen-quote


Huidige oplossingen te duur

WhatsApp zakelijk inzetten is nu vooral weggelegd voor de grote bedrijven. Door de hoge tarieven van de huidige oplossingen stokt een grootschalige uitrol onder het MKB. Toch kunt ook u als MKB-er nu spotgoedkoop whatsappen met uw prospects en klanten. Klinkt interessant, toch? Met een toestel en een simkaart kunt u al starten. Data- en spraakverbruik zijn niet aanwezig: u gebruikt dit toestel alleen om zakelijk te whatsappen. Het is goed mogelijk om uw toestel rechtstreeks met uw computer of laptop te verbinden. Handig als u veel berichten gaat versturen.

Zakelijk whatsappen, de oplossing:

Inschrijfgeld € 25 euro en per maand opzegbaar

De abonnementsprijzen voor een simkaart zijn slechts € 5,- per maand.

NB. In mei 2016 heeft WhatsApp een desktop versie voor Windows en Apple gelanceerd. U heeft nu alle functies van WhatsApp ook op uw computer. Voorwaarde blijft wel dat uw mobiele telefoon actief is aangemeld bij WhatsApp, via een Wi-Fi verbinding.

Ja, ik wil ook zakelijk whatsappen!

App uw interesse (tijdens kantooruren) naar 06-83696262 of bestel via het onderstaande formulier de optie die past bij uw bedrijf. Na ontvangst nemen wij razendsnel contact met u op. Goedkoop zakelijk whatsappen. Eilie levert het!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer