Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Hosted telefonie

Bellen met de nieuwste technieken, flexibel, op iedere plek inzetbaar, met lage investeringen en vaste maandlasten. Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden voor hosted telefonie van Eilie. Dat is dé uitkomst voor iedere organisatie die op zoek is naar een uitgebreide en flexibele telefooncentrale, zonder daarin te investeren.

Hosted telefonie | Wat voor u?

Daarom hosted telefonie van Eilie

Maak gebruik van onze hosted telefooncentrale die niet is ontworpen vanuit de ICT-invalshoek, maar vanuit uw telefoniebehoeften. Maak gebruik van allerlei handigheidjes. Zo kunnen interne oproepen bijvoorbeeld anders klinken dan externe oproepen. Dit is met andere hosted-telefoniecentrales niet mogelijk. En dit is nog maar een tipje van de sluier wat betreft de mogelijkheden met een hosted-telefoniecentrale

Meer voordelen hosted telefoniecentrale:

Meer functionaliteiten…

Met Hosted telefonie kan het originele telefoonnummer van de beller meegegeven worden aan degene die de telefoon uiteindelijk opneemt, en dat kan met de meeste VoIP-systemen niet. Bovendien hoeft u maar een nummer aan te klikken op internet en uw toestel begint met bellen. Met uw mobiele telefoon kan het al lang, nu kan het ook met uw vaste toestellen.      

Meer informatie over Hosted telefonie