Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Hosted VoIP

Hosted VoIP

5 redenen voor Hosted VoIP-abonnement

 

  1. Betere bereikbaarheid
  2. Vaste maandlasten en lage investering
  3. Schaalbaar en groeit dus met uw organisatie mee
  4. U werkt flexibeler met onbeperkt veel gebruikers
  5. Veel meer functionaliteiten!

Ja, ik wil ook Hosted VoIP

  Kies hierom voor Hosted VoIP…

Hosted VoIP betekent dat de server die u gebruikt bij een ‘host’ oftewel een gastheer hangt. De gastheer van uw VoIP-server zijn wij: Eilie Telecom. En voor onze gasten is alleen het beste goed genoeg. Wanneer u gebruikmaakt van ons Hosted VoIP-abonnement, zorgen wij voor de nieuwste technieken, de laatste up dates en een goede beveiliging van het systeem. Wij informeren en adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden die Hosted VoIP u biedt. Hosted VoIP is dé uitkomst voor iedere organisatie die op zoek is naar een uitgebreide en flexibele telefooncentrale, zonder daarin te investeren.   Lees meer over de mogelijkheden met Hosted VoIP  

Meer functionaliteiten…

Met Hosted VoIP krijgt u meer mogelijkheden. Uw medewerkers zijn flexibeler inzetbaar en beter bereikbaar dan met een gewone VoIP-verbinding of een telefooncentrale. Met Hosted VoIP kan het originele telefoonnummer van de beller meegegeven worden aan degene die de telefoon uiteindelijk opneemt, en dat kan met de meeste VoIP-systemen niet. Ook is het mogelijk om inkomende interne en externe telefoontjes van elkaar te onderscheiden met verschillende beltonen. Bovendien hoeft u maar een nummer aan te klikken op internet en uw toestel begint met bellen. Met uw mobiele telefoon kan het al lang, maar wij zijn de allereerste aanbieder in Nederland die een Hosted VoIP-platform met deze nieuwe technieken aanbiedt.  

Hosted VoIP | De belangrijkste mogelijkheden

Lees meer over de functionaliteiten van onze Hosted PBX    

Hosted VoIP | Zo werkt het…

U kunt gebruikmaken van deze mogelijkheden, omdat Hosted VoiP in de basis als een telefooncentrale en werkt andere VoIP-systemen niet. De traditionele systemen zijn geschreven in het SIP-protocol, en dat was oorspronkelijk nooit bedoeld voor telefonie. Daarom kiezen wij een andere weg, een weg die nou eenmaal beter werkt en ontwikkeld is door mensen die weten waar het in de telefonie om draait.

Contact