Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Innovaphone

Hosted VoIP innovaphone eilie telecomvan Innovaphone

Bent u op zoek naar effectievere communicatiemiddelen voor collega’s onderling en ook richting uw klanten, zonder dat u veel hoeft te investeren? Vraag ons dan naar de Hosted VoIP-oplossingen die zijn geproduceerd door Innovaphone, de marktleider op het gebied van IP-telefonie. Wij hebben het eerste Hosted VoIP-platform op basis van het systeem van Innovaphone in Nederland gebouwd.

Laat Hosted-VoIP van Innovaphone voor u werken…

Een gemiddelde werkplek bestaat meestal uit een bureau met daarop een pc, een toetsenbord, een muis en een vaste telefoon. Zo’n telefoon is echter lang niet altijd nodig. De pc kan ook het werk van de bureautelefoon overnemen. Veel beter én tegen lagere kosten zelfs! Als u kiest voor een Hosted VoIP centrale van Innovaphone worden de mogelijkheden eindeloos en het gebruiksgemak vele malen hoger. Het enige wat u nodig heeft is een USB-headset en de software die wij voor u installeren. Vanzelfsprekend kunt u natuurlijk ook gewoon vaste en/of draagbare toestellen  gebruiken. De keus is aan u.

Daarom adviseren wij Hosted VoIP van Innovaphone

  1. De eerste Hosted VoIP-aanbieder in Nederland
  2. Innovaphone is leidend producent van IP-telefonie
  3. Uitgebreid, professioneel en doordacht productassortiment
  4. Diverse VoIP-gateways en IP-telefoontoestellen
  5. Schaalbare en op maat in te richten telecommunicatieoplossingen

U herkent Innovaphone aan het gebruikersgemak

Het telefoniesysteem van Innovaphone is speciaal ontworpen voor de zakelijke omgeving.  Via myPBX, de gebruiksvriendelijke interface, bedienen uw medewerkers binnen een handomdraai de telefoon via de pc. Daarbij maken ze gebruik van alle IP-telefoniekenmerken en profiteren ze van allerlei Unified Communications-functionaliteiten zoals; chat, presence, videotelefonie en vergaderen. Een ander voordeel van de Innovaphone Software Phone is dat deze overal in te zetten is waar een IP-verbinding aanwezig is. Dat maakt de VoIP-oplossing van Innovaphone ook geschikt voor thuiswerkplekken of voor mensen die veel reizen, want wie zijn notebook meeneemt, heeft ook meteen zijn Software Phone bij zich.

Bent u geïnteresseerd in de Hosted VoIP oplossingen van Innovaphone?
of wellicht in de Innovaphone als standalone of private-cloud oplossing?
Vraag Eilie Telecom  welke keuze het beste bij uw wensen past.

 

Voor meer infomatie