Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

iPhone 6

iphone 6 eilie telecom groningen

Bigger than bigger

De iPhone 6 is niet alleen groter – Het is beter in elk aspect. Groter en een stuk dunner. Krachtiger maar zuinig. Met een glad metalen omhulling dat fantastisch aansluit op het nieuwe Retine HD scherm. Het is een geheel waar hardware en software perfect in samenkomen. De nieuwe generatie iphone is beter in elk aspect. Perfect voor de zakelijke ondernemer!

Far and wide.

Overal 4G met de iPhone 6

Een supersnelle connectie kan je het gevoel geven dat de hele wereld binnen handbereik ligt. Dat is waarom de iPhone 6 snellere LTE 4G download snelheden heeft. Dat is ook waarom de iPhone 6 meer LTE 4G netwerkfrequenties ondersteunt. Dit heeft als resultaat dat je overal in de wereld bereikbaar bent.

Your fingerprint. Your iPhone.

Veiligheid voorop!

Plaats je vinger op de Home Button en je Iphone is ontgrendeld. Touch ID heeft 360-graden leesbaarheid, dat verhoogd de leesbaarheid van de vinger. Je iPhone leest je vingerafdruk en weet wie je bent. Touch ID  kan je gebruiken om aankopen te bevestigen of om je inloggegevens in te voeren.

Iphone 6 en 6+

De iPhone 6 is beschikbaar bij Eilie Telecom voor meer informatie neem contact op met Eilie Telecom via de contactpagina of bel ons op (050) 367 29 01 De iPhone 6 is beschikbaar in de kleuren silver, goud en space gray, iPphone 6 heeft de nieuwste A8 chip, Touch ID, LTE 4G en een nieuwe 8MP iSight Camere met Focus Pixels en IOS 8. Voor meer informatie kijk op apple.com