Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

KTF Kraanverhuur en Transport is dik tevreden!

Geplaatst 17-7-2018

Vandaag mochten we Tjitske Zuidema, eigenaresse van KTF Kraanverhuur en Transport uit Harlingen, interviewen. Ze vertelt enthousiast over haar familiebedrijf, de verhuizing en de installatie van telefonie.

KTF Harlingen Kraanverhuur Transport Eilie Telecom Hosted PBX ISDN

“KTF is gestart in 2007; ons bedrijf verhuurt hijskranen en hoogwerkers en wij verrichten speciaal transport. We zijn een betrokken familiebedrijf, mijn man en onze kinderen werken mee. Onze dochter zit op de administratie en doet ook deels transportwerkzaamheden. Onze andere kinderen dragen ook hun steentje bij. We zijn de afgelopen 11 jaar behoorlijk gegroeid en hebben nu een leuke ploeg van 30 mensen in dienst. Afgelopen februari zijn we met ons bedrijf verhuist naar een grotere locatie in Harlingen.

We hadden telefonie via ISDN en dat liep prima. Na de verhuizing werden we via de eigenaar van dit pand geattendeerd op Eilie Telecom. Hij had goede connecties met Eilie en heeft destijds Eilie aanbevolen. Er lag al een glasvezelkabel en die was destijds ook verzorgd door Eilie en via deze weg hebben we besloten om bij Eilie telefonie aan te schaffen.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik Eilie Telecom hiervoor nog niet kende en we ook geen andere aanbieders hebben overwogen. Het eerste contact met Eilie Telecom was meteen heel prettig. We hadden het meeste contact met André Post en dat was heel fijn. Als er iets was dan reageerde hij altijd snel en vlot, korte lijnen en laagdrempelig.

De implementatie en uitvoering van Hosted PBX ging prima, zonder problemen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de samenwerking met het Eilie team. We hebben tot op heden geen dingen meegemaakt waarvan we zeggen ‘Nou dat had wel wat beter gekund’. Als we iets hebben, dan contacten we Eilie en hebben we heel snel de juiste persoon en als er al iets is, dan wordt het heel snel opgelost.

Ik ben dik tevreden en als ik Eilie zou mogen beoordelen met een cijfer, dan geef ik ze een dikke 9!”

Tjitske, bedankt voor het leuke interview en je mooie complimenten, daar doen we het voor!

Vriendelijke groet, Eilie Team