Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

MDM | Mobile device management

MDM | Mobile device management

Hecht u als werkgever of als organisatie veel waarde aan de data op mobieltjes? Wilt u meer controle uitoefenen op de apps en de data die uw medewerkers gebruiken op hun mobiele toestel? Wilt u diezelfde apparaten daarnaast ook beschermen tegen virussen, malware en risico’s na diefstal? Maak dan gebruik van MDM, oftewel mobile device management. Het is een softwaresysteem waarmee u alle smartphones, tablets en zelfs pc’s binnen uw organisatie op een veilige en kostenbesparende manier beheert.

MDM | Risico’s beperken & kosten besparen

MDM werkt eenvoudig, effectief en op afstand. In andere landen, zoals Amerika, is Mobile Device Management erg populair. Uw MDM beheert u gemakkelijk vanuit de cloud. Zo deelt u gemakkelijker documenten en apps en een medewerker hoeft niet per se op kantoor te zijn om de instellingen te wijzigen of opnieuw in te stellen. Het is mogelijk om bepaalde apps te blokkeren of data vanaf een afstand te wissen. Wanneer iemand zijn toestel kwijt is, wist u op afstand alle data op de oude telefoon en stelt u alles in een handomdraai in op het nieuwe toestel, ook in het buitenland.

Daarom MDM van Eilie

Ook een uitkomst voor u!

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld of uit het bedrijfsleven. Gevoelige bedrijfsinformatie op diverse mobiele apparaten brengen echter ook risico’s met zich mee. Gelukkig bestaat daar nu een oplossing voor. MDM van Eilie is een systeem waarmee u de apps en data op de toestellen van uw medewerkers gemakkelijk en veilig beheert. Het systeem is geschikt voor Android, Windows Mobile, Blackberry, Windows Phone en iOS.

Nieuwsgierig naar de MDM-abonnementen of mogelijkheden?

Neem contact op met Eilie Telecom: 050 367 2901

Contact