Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Mobile device management

Mobile device management | Grip op mobiele data

Smartphones, tablets en laptops zijn niet meer weg te denken uit uw huidige bedrijfsvoering. Uw medewerkers en ook u als werkgever wilt vast en zeker niet meer zonder. Hoewel de meeste werknemers hun mobile devices efficiënt en met gezond verstand gebruiken, brengt deze manier van werken ook risico’s met zich mee. Hoe houdt u grip op de apps die worden geïnstalleerd en de data die worden gebruikt?

Met MDM | Mobile device management

Het antwoord op die vraag is: met mobile device management. Mobile device management is een oplossing van Eilie Telecom die u in staat stelt om de apps en informatie op smartphones, tablets en pc’s in uw organisatie gemakkelijk en veilig te beheren. Het werkt gemakkelijk én op afstand. Zo is het mogelijk om documenten en apps met uw medewerker te delen en op afstand de instellingen op een mobiel apparaat te wijzigen of opnieuw in te stellen. In Amerika is mobile device management erg populair. Bovendien kan informatie ook op afstand gewist worden. Wanneer iemand zijn toestel kwijt is, wist u alles op de oude telefoon en stelt u alles in no time in op het nieuwe toestel, ook in het buitenland.

Daarom MDM van Eilie

Veilig én geschikt voor iedere smartphone

Mobile device management van Eilie Telecom is geschikt voor ieder besturingssysteem, van Android, Windows Mobile en Blackberry tot Windows Phone of iOS. Met de overzichtelijke handleiding installeren uw medewerkers zelf de app. U heeft geen server op locatie nodig en u betaalt een vast bedrag per maand, per toestel. Mobile device management zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens op een betaalbare manier, beter beveiligd zijn en dat u en uw medewerkers veiliger en effectiever gaan samenwerken.

Nieuwsgierig naar de abonnementen of mogelijkheden?
Neem contact op met Eilie Telecom: 050 367 2901

Afspraak maken ›