Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Zoek je een nieuwe telefooncentrale?

Eilie geeft antwoord…

                                   … In je zoektocht naar een nieuwe telefooncentrale

Ik zoek een nieuwe telefooncentrale, wat is een goede telefooncentrale?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale zijn de keuzes eindeloos en de opties lijken onbeperkt. Afhankelijk van je belgedrag, je wensen, het aantal toestellen en niet te vergeten het budget, raden we verschillende centrales aan. De oplossingen die er echter met kop en schouders bovenuit steken, zijn de (hosted) VoIP-oplossingen die zijn geproduceerd door Innovaphone. De marktleider op het gebied van IP-telefonie. Zet eerst je wensen op een rijtje en begin dan pas met zoeken…

Ik wil mijn telefooncentrale vervangen. Waar begin ik met zoeken?

Bij je huidige telefonieleverancier. Hij kent je belgedrag en als het goed is weet hij wat voor oplossing je nu hebt. Je huidige leverancier zal je vragen stellen over het belgedrag van de organisatie en de functionaliteiten die jullie wensen. Ga je de nieuwe centrale gebruiken in een salesteam? Is de organisatie bekend met het Nieuwe Werken, willen medewerkers onderweg of thuis werken en werkmail op hun eigen smartphone kunnen lezen?

Wat is het verschil tussen een VoIP-centrale en een traditionele telefooncentrale?

Bellen blijft gewoon bellen, ongeacht of je belt via een gewone telefoonlijn of via VoIP. Het gebruik van VoIP geeft echter veel meer mogelijkheden en flexibiliteit dan een traditionele telefoonlijn of telefooncentrale.

Voordelen van een hosted VoIP-centrale: