Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Wij zijn Eilie!

Realtime communiceren, ook online… Eilie levert het. Met VoIP belt u kraakhelder via internet. Én goedkoop. Uw binnenkomende telefoon-calls meten we realtime voor u in Google Analytics. Over realtime gesproken: met onze realtime online videochat oplossing WeSeeDo werkt u aan uw imago en omzet. Ideaal voor webshops, support en adviseurs! Dagelijks zorgen wij ervoor dat ruim 10.000 gebruikers optimaal communiceren. Nationaal én internationaal.
Wij helpen ook u graag!

Communicatie staat centraal bij Eilie

Communicatie staat centraal binnen onze dienstverlening. Niet alleen op het gebied van zakelijke oplossingen, maar ook tussen u en ons. Wij stellen ons dan ook graag per onderdeel aan u voor.

Bettina Lamain - KlantenserviceIebele Otten - Management
010102
In 'no-time' uitgegroeid tot de spil binnen Eilie. Belt u met ons, grote kans dat u Bettina aan de lijn krijgt. Klanten helpen, daar maakt ze een sport van. Een echte tienkampster. Maar echt sporten dan? Nee, daar doet ze niet meer aan. Koffie drinken wel en dan ook nog eens graag op een terras in Italië. Een echte fijnproefster dus, nostro Bettina.

Als oprichter van Eilie geeft Iebele dagelijks vol passie sturing. Razendsnel trends herkennen en omzetten in kansen, dat doet Iebele graag. Niet alleen overigens. Samenwerken, dat is waar Iebele iedere dag voor gaat. Werkt Iebele even niet, dan zet hij duurzaam koers richting Frankrijk of Zweden: elektrisch rijden heeft hij tot kunst verheven!
Peter de Geus - FinanciënMaikel Schaap - Techniek
03-newMaikel
Peter is onze man van de financiën. Door zijn rijke inzicht zijn wij iedere dag ‘in control’. En dat is prettig werken. Trouwens… Peter schakelt zo van een ingewikkelde balanspost naar buitenspel, ja, voetbal is zijn sport. Eten dan? Een lekker bord spaghetti, daar mag je ‘em gerust voor wakker maken. Nog zo'n Italië fan!Techniek is helemaal Maikel zijn ding. Klantwensen lijkt hij ogenschijnlijk spelenderwijs in te vullen. Niet voor niets is gamen de allergrootste passie van Maikel. En formule 1, zeker nu Nederland meetelt. Afkoelen doet Maikel bij voorkeur op een tropisch eiland. Een malse steak doet ‘em vervolgens alles vergeten. Zelfs zijn collega’s, die hij zo graag even pest.

Neem contact op!

Bent u op zoek naar vernieuwende communicatie-oplossingen via internet? Kraakheldere telefonie via internet of realtime live video? Bel ons op 050 – 367 29 01. Wij vertellen u graag persoonlijk de mogelijkheden!