Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Voip Amsterdam

Uw winst met Hosted-VoIP Amsterdam 

Hosted VoIP Amsterdam

Hosted VoIP Amsterdam is dé oplossing voor iedere organisatie in de regio Amsterdam die op zoek is naar maximaal telefoongemak, zonder daarin te investeren. Bovendien hoeft u met Hosted VoIP Amsterdam van Eilie niet bang te zijn dat u achteraf hoge rekeningen krijgt voor onderhoud, service of beveiliging. Alles zit in één betaalbaar abonnement dat u kunt opzeggen, wanneer u dat wilt. Kan het eenvoudiger?

Is Hosted VoIP  Amsterdam wat voor u?

Wanneer u gebruikmaakt van Hosted VoIP Amsterdam, zorgen wij voor de nieuwste technieken, de laatste updates en een goede beveiliging van het systeem. Wij informeren en adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden die een Hosted VoIP-platform u biedt. Zo is het mogelijk om uw VoIP-systeem te integreren met Outlook, het CRM-systeem of het callcenter. Het systeem heeft een fax to mail en een mail to fax-functie en nog veel meer. De meest gevraagde mogelijkheden hebben we voor u een rijtje gezet.

Veelgevraagde mogelijkheden

VoIP of Hosted VoiP | Wat is het verschil?

Het belangrijkste verschil, tussen VoIP en Hosted VoIP, zit voor u in de prijs. Bij Hosted VoIP hoeft u niet te investeren in een telefooncentrale, licenties en andere benodigde technieken. Ook maakt het met Hosted VoIP niet uit voor hoeveel gebruikers u het installeert, er kunnen duizenden toestellen op één verbinding. Het Hosted VoIP-Amsterdamsysteem van Eilie is als schaalbare oplossing en als stand-alone in te zetten, voor zowel eenvoudige als complexe telefonieomgevingen.

Meer weten over alle mogelijkheden van Hosted VoIP Amsterdam? Neem nu contact op, wij adviseren u graag!

Neem contact op

“GasTerra is blij met Eilie als zakenpartner vanwege het continu anticiperen
op onze behoeften, omdat de telefoniewereld constant in beweging is en de
gebruikers elke maand weer een ander verbruik hebben.”