Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

VoIP Groningen

Hosted VoIP in Groningen – nuchter en betrouwbaar

U weet het zeker: bellen via internet is de toekomst voor uw bedrijf. Een goede stap, maar nu zoekt u nog een partner om dat mee op te zetten. Als het even kan gewoon in Groningen, en net als u nuchter en betrouwbaar.

Welkom bij Eilie! In Groningen zijn we op het gebied van VoIP inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Eilie biedt als eerste VoIP aan voor bedrijven in Groningen, en een groot aantal bedrijven maakt al gebruik van onze kennis, kwaliteit en service.

Hosted VoIP Groningen

Met Hosted VoIP Groningen heeft u alle voordelen van een eigen telefooncentrale, maar dan voor een vast en laag bedrag per maand. U hoeft dus niet bang te zijn dat u achteraf hoge rekeningen krijgt voor onderhoud, service of beveiliging. Alles zit inbegrepen in hetzelfde maandbedrag. Makkelijk, toch? Zo doen we dat in Groningen!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

 

Dit zijn een paar voordelen van Hosted VoIP Groningen:

De volgende stap in telefonie

VoIP is al langer bezig aan een opmars in de bedrijfswereld. Hosted VoIP Groningen werkt met de nieuwste technieken en is altijd up-to-date. We snappen ook dat er af en toe best gevoelige informatie over de lijn gaat, dus we hebben onze beveiliging uitstekend geregeld.

Door onze ervaring zijn we erachter gekomen dat elk bedrijf weer andere eisen stelt aan VoIP. Daarom adviseren we u graag persoonlijk over de mogelijkheden die Hosted VoIP Groningen biedt. U kunt ons product eenvoudig combineren met Outlook, uw CRM-systeem of callcenter.

Dit zijn enkele mogelijkheden van Hosted VoIP Groningen waar veel bedrijven naar vragen:


Zo werkt Hosted VoIP Groningen in de praktijk


VoIP-Groningen-voorbeeld-referenties

Defibrion is de exclusieve importeur van Heartsine AED’s voor de Benelux en Frankrijk. Het bedrijf is gevestigd in Groningen en Boeschepe (Frankrijk). Omdat de telefoon voor Defibrion het belangrijkste communicatiemiddel is, klopte marketing- en salesmanager Jolanda Tempelaar bij Eilie aan met een probleem:

“Vrijwel al onze verkoopgesprekken verlopen via de telefoon. Daarom is een kraakheldere en betrouwbare telefoonverbinding essentieel voor ons. We maakten al gebruik van VoIP, maar helaas hadden we met onze vorige aanbieder regelmatig last van haperende verbindingen, veel ruis of wegvallende gesprekken.”

We hebben samen met Jolanda gekeken naar de wensen en eisen die ze hadden. Hosted VoIP bleek de ideale oplossing:

“We bellen nu ruim een jaar met Hosted VoIP van Eilie. Wat een verschil! De kwaliteit is enorm verbeterd. Door de heldere en stabiele verbindingen kunnen we onze internationale doelgroep nog beter bedienen. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van VoIP die Eilie biedt. Je kunt wel merken dat het een bedrijf uit Groningen is: ze hebben het hart op de goede plaats en doen wat ze beloven.”


Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Dit is maar een van de vele voorbeelden waarin Hosted VoIP van Eilie uit Groningen een probleem heeft opgelost. Wilt u ook de kwaliteit van uw telefoonlijnen verbeteren? Met een schaalbare oplossing, geregeld door een bedrijf bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om te vertellen hoe Hosted VoIP Groningen ook uw bedrijf verder kan helpen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak of bel ons op 050 – 367 29 01.