Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Zakelijk bellen via webbrowser Google Chrome

Zakelijk-bellen-via-webbrowser-Google-Chrome

Zo handig is het: bellen via Google Chrome!

Als bedrijf wilt u uiteraard overal en altijd kunnen bellen, via elk device. Maar ook andersom: klanten moeten ook u overal kunnen bellen, goed bereikbaar zijn maakt het verschil. Met onze telefonie-oplossing via de webbrowser Google Chrome is uw telefonie 100% flexibel ingericht. Ook hoeft u geen software te downloaden en te installeren. Zo handig is het!

Binnenkomende calls direct zichtbaar op uw beeldscherm

Inderdaad: met onze oplossing heeft u niet beslist meer een telefoon nodig. Een beeldscherm en headset volstaan. Binnenkomende calls zijn zichtbaar op het scherm en kunnen vooraf op klantniveau worden toegekend aan de agents. Uw telefonie is niet alleen flexibel, maar zo ook veel efficiënter. En hoe het met uw huidige telefoonnummer(s) zit? Bij ons behoudt u gewoon al uw reguliere telefoonnummers. Met deze oplossing zijn we uniek in Nederland.

Alle voordelen van bellen via een webbrowser

Belplan-bellen-webbrowser-Google-Chrome

Ga ook bellen via de webbrowser Google Chrome!

Onze experts helpen u graag met het omzetten van uw telefonie. Uw belplan is de eerste stap. Het overzetten van uw telefonie gaat vervolgens geruisloos en razendsnel. Ga ook bellen via de webbrowser Google Chrome! Vul nu het onderstaande formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u.

  • Bedrijfsnaam
  • Uw naam
  • E-mailadres
  • Telefoon

 

browserbellen-lextone-chrome