Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Zakelijk mobiel bellen

Zakelijk mobiel bellen

Zakelijk mobiel bellen van Eilie betekent:

 

Zakelijk mobiel bellen | Vanaf 4 zakelijke abonnementen

U en uw medewerkers moeten overal bereikbaar kunnen zijn en daarom heeft Eilie Telecom de beste zakelijk mobiel bellen-abonnementen tegen de scherpste prijzen. Bovendien is het mogelijk om de afzonderlijke abonnementen aan te passen op het belgedrag van de gebruiker. Collega’s die veel bellen geeft u een abonnement met onbeperkte belminuten en collega’s die weinig bellen geeft u een goedkoper abonnement met een vaste belbundel, met of zonder telefoon. En zo werkt het ook met het datagebruik. Bij Eilie profiteert u van scherpe prijzen, het KPN-netwerk en praktische persoonlijke service die u verder brengt…

Daarom zakelijk mobiel van Eilie…

Bent u na het lezen van de vorige alinea nieuwsgierig hoe onze praktische en persoonlijke service u verder brengt? Dat vertellen wij u graag. Bij Eilie krijgt u altijd iemand aan de lijn die verstand heeft van zakelijk mobiel bellen. Onze medewerkers zijn bevoegd om uw abonnement aan te passen, te wijzigen of u een oplossing buiten de standaard kaders aan te bieden. Zo kunt u uw abonnementen tijdens de looptijd aanpassen, met behoud van kortingen en voordelen. We kennen geen grote callcenters, keuzemenu’s of belscripts. Wij doen u gewoon een goed voorstel op basis van úw verhaal. Zo hoort het.

Zakelijk mobiel bellen… En meer!

Als uw organisatie zakelijk mobiele abonnementen heeft, kunt u ook gebruikmaken van allerlei extra’s. Zo is het mogelijk om een waarschuwingsmail te krijgen wanneer uw datalimiet bijna is bereikt. Ook kan het dataverbruik zelfs geblokkeerd worden. En wat dacht u van device-management -software? Deze software helpt u alle smartphones en tablets binnen uw organisatie te beheren en effectiever in te zetten. Wilt u meer weten over de extra mogelijkheden binnen zakelijk mobiel van Eilie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op