Eilie - Zakelijke telefonie en Internet

Zakelijk Whatsapp

Voor Android toestellen is er WhatsApp Business beschikbaar. Te downloaden via de playstore op je mobiele toestel. Als je een ander nummer hebt voor jouw bedrijf dan voor jouw persoonlijke nummer(s), dan kun je zowel WhatsApp Business als WhatsApp Messenger geïnstalleerd hebben op dezelfde telefoon en ze registreren met verschillende nummers.

WhatsApp Business is ontwikkeld met WhatsApp Messenger als basis en bevat alle vertrouwde functies, zoals het verzenden van multimedia, gratis bellen*, het gratis verzenden van internationale berichten*, groepschat, offline berichten en veel meer.
WhatsApp Business maakt het mogelijk voor jou om als bedrijf een aanwezigheid te hebben op WhatsApp, meer efficiënt te communiceren met jouw klanten en je te helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Naast de functies die ook beschikbaar zijn in WhatsApp Messenger, biedt WhatsApp Business:

Wat is er nieuw?

*Datakosten zijn mogelijk van toepassing wanneer je WhatsApp buiten de Wifi gebruikt.

Let op

Zodra je jouw back-up van WhatsApp Messenger herstelt naar WhatsApp Business, zul je deze niet langer kunnen herstellen op WhatsApp Messenger. Als je terug wilt gaan, raden we je aan om een kopie van de WhatsApp Messenger-back-up op jouw telefoon op te slaan op jouw computer, voordat je begint met het gebruik van WhatsApp Business.

Aan de slag

Om WhatsApp Web op je computer te gebruiken open je simpelweg https://web.whatsapp.com in je desktop Chrome, Firefox, Opera, Egde of Safari browser en scan je de WhatsApp QR-code in de WhatsApp-applicatie op je telefoon.

Wat heb je nodig:

• Een mobiel met camera * (wil je WhatsApp Business dan heb je een Android toestel nodig)
• SIM kaart met een mobiel 06-nummer
• Wi-Fi netwerk.( De smartphone moet verbonden zijn en blijven)
• Meerdere computers kun je aanmelden maar je kunt niet gelijktijdig op één account meerdere pc’s gebruiken.
• WhatsApp geïnstalleerd op je toestel
• PC met Google Chrome geïnstalleerd.